Min handlevogn

Lukk

Om Reptichip

Hva gjør Reptichip til det beste produkte?

Ni måneder med eksperimentering av 9 forskjellige produsenter og varianter av kokosnøtt substrater i deres personlige samling av over 1000 dyr før Reptichip ble markedsført. Reptichip ble evaluert på flere kriterier (kvalitet, konsistens og renslighet osv.) Samt produksjonsprosessen (kvalitetskontroll, emballasje, leveringstider, responstid osv.). Kokosnøtt substrate og produsenten som vi har valgt, har overgått alle de andre merker i testen vår.

ReptiChip LLC ble først og fremst dannet av reptilfolk. JT Tomlinson fra On the Ball Pythons dannet dette selskapet fra grunnen av å vite at ReptiChip er det absolutt BESTE produktet som er tilgjengelig for de fleste arter som ofte blir holdt i den eksotiske dyrehobbyen vår. Vi er stolte av kunnskapsbasen vår om kokosnøtt substrat, og mer spesifikt hvordan du bruker ReptiChip med krypdyr, amfibier, gnagere og andre små pattedyr.

Hvorfor bruke Reptichip?

ReptiChip er laget av den høyeste karakteren av fliset kokosnøtteskall tilgjengelig. Reptil- og amfibieholdere elsker ReptiChip fordi det:
-beholder fuktigheten ekstremt godt
-absorberer lukt
-er et mykt underlag uten frykt for påvirkning
-har det laveste natrium- / mineralinnholdet som er tilgjengelig
-en er enkel å rengjøre
-sparer enorm tid på rengjøring
-har ingen parasitter eller bugs (ikke nødvendig å bake eller fryse)
-er 100% naturlig, organisk, fornybar og bærekraftig

Vil det råtne?

Mens ReptiChip er motstandsdyktig mot mugg, kan ethvert trebasert produkt (inkludert papir) støpe under de rette forholdene for fuktighet og varme. Tre ting du kan gjøre for å sikre at mugg ikke tar rot: 1) øke lufting (sikt håndflisene, og sørg for at det er tilstrekkelig ventilasjon i karene / kabinettene), og 2) sørg for at flisene ikke er over mettet med vann. Hvis du klemmer på en chip og mer enn en dråpe vann kommer ut, kan de være overmettet. For å fikse dette, øke luftingen, eller tilsett noen tørre flis i blandingen. 3) Fjern organisk materiale jevnlig (bæsj, skur osv.) Vanlige flekkrengjøringer er det beste for dette ... ethvert skur eller bæsj er vanligvis den første til å dyrke mugg under de rette forhold ... til og med gnagerbær fra levende fôringer vil dyrk den først) og sørg for at kabinettet rengjøres regelmessig med et reptilsikkert desinfeksjonsmiddel (f10 eller klorheksidin)

Hvilke arter kan Reptichip brukes til?


ReptiChip har vist seg å fungere ekstremt bra for alle vanlige reptiler og amfibier, med det eneste unntaket er Sjeggagamer.

Reptichip Norway tilhører Northen Lights Aquatics AS Org nr 915 189 970